Een mooi Vaderdag cadeau zelf maken? Wat is er allemaal mogelijk? Bekijk alle leuke informatie over het kopen van een Vaderdag cadeau en het zelf maken op deze pagina!
Een Vaderdag cadeau kopen of juist zelf maken? Je kan voor het ene dan wel het andere kiezen of er een combinatie van maken. Echter heeft het zelf maken van een Vaderdag cadeau wel iets extra’s. Een eigen cadeau is vaak een stuk persoonlijker. Daarom gaan we er hier meer aandacht aan besteden. Want ook jij kan straks een leuk Vaderdag cadeau geven dat je zelf hebt gemaakt! Bekijk hieronder meer informatie over een Vaderdag cadeau zelf maken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi Vaderdag cadeau.

Bekijk hier meer over Vaderdag cadeaus maken >>

Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi Vaderdag cadeau!

Vaderdag cadeau zelf maken, enkele tips:

Een schilderij voor papa

Hebben jullie ook een lege muur op de wand? Of is er een schilderij dat best wel eens plaats kan maken voor iets nieuws? Ga dan lekker zelf aan de slag en maak een schilderij voor jouw vader. Het enige wat je nodig hebt is een schilderdoek, verf en kwasten. Want hiermee kan je al de volgende dingen maken.

  • Een mooi schilderwerk (Vaderdag cadeau zelf maken tip)
  • Een gedicht op een schilderij schrijven
  • Een spreuk op het schilderij schilderen

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden met een schilderij. Wat dacht je van een handafdruk erop te zetten of juist met vormpjes te werken. Ten slotte kan je met een raamwerk, papier en een tandenborstel ook leuke schilderijen maken. Je knipt hierbij eerst een figuur naar wens uit, legt dit op het doek en spat er vervolgens de verf over. Even goed laten drogen en ten slotte het papier eraf halen en jouw kunstwerk voor Vaderdag is klaar.

Onderzetters maken

Viltjes kan je overal halen en ook daarmee zijn weer leuke dingen te doen. Pak er stiften of verf bij en maak jouw eigen creaties. Wanneer je een mooie set onderzetters via het internet wilt laten maken (bedrukken) dan kan je meer informatie inwinnen op: https://prachtigkado.nl/onderzetterbedrukken.

Een beker versieren

Een beker en wat porseleinstiften is alles wat je hiervoor nodig hebt. Maak je eigen tekening erop, zet er een lieve tekst bij en geef dit eigen gemaakte cadeau aan jouw vader op Vaderdag.

Vaderdag cadeaus zelf maken is dus voor iedereen mogelijk!

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.