Vaderdag cadeau namens baby. Een cadeau voor een kersverse vader!
Zijn jullie pas vader en moeder geworden en wordt dit de eerste Vaderdag van je man of vriend als vader? Of hebben jullie meerdere kinderen, maar zoek je een manier om het Vaderdag cadeau ook namens de baby te geven? In dit artikel geven we je een paar tips om een leuk cadeau te maken of te vinden dat papa nooit meer zal vergeten! Bekijk hieronder meer informatie over een Vaderdag cadeau van een baby, ook heb je de mogelijkheid om een mooi cadeau te bestellen.

Klik op één van de links om een mooi Vaderdag cadeau van een baby te bestellen. Veel plezier met het geven en eventueel met het maken van een Vaderdag cadeau!

Bekijk hier meer over Vaderdag cadeaus namens een baby of voor een baby >>

Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi Vaderdag cadeau!

Vaderdag cadeau van een baby:

  • Zelf maken met je baby

Met oudere kinderen ligt knutselen meer voor de hand dan met een baby, maar je kunt ook samen met de allerjongsten leuke cadeaus maken. Je kunt bijvoorbeeld afdrukken maken van de handen of voeten van jullie kleintje om deze te vereeuwigen. Als je nog andere kinderen hebt, kunnen zij ook afdrukken maken.

Gebruik hiervoor gekleurde vingerverf en lijst de afdrukken mooi in! Heb je geen zin in geklieder, dan kun je natuurlijk ook een mooie foto maken van jou en de baby (en eventuele andere kinderen) en hem die ingelijst cadeau doen. Je kunt ook een mok of een muismat laten bedrukken met jullie allermooiste foto.

Alleen voor papa

Jonge vaders zijn vaak zo druk met hun nieuwe gezin of gezinslid dat ze weleens vergeten om tijd voor zichzelf te nemen. Daarom is het een goed idee om hen iets cadeau te doen waarmee ze een momentje voor zichzelf kunnen nemen. Je kunt bijvoorbeeld kaartjes kopen voor een voetbalwedstrijd van zijn favoriete club, je kunt hem mee uit eten nemen of een overnachting in een leuk hotelletje boeken, waar jullie even zonder de kleine samen kunnen zijn.

Hoe leuk een baby ook is, het is belangrijk dat jullie naast ouders ook nog geliefden zijn. Je kunt er ook voor kiezen om hem een momentje voor hemzelf te geven dat hij thuis kan benutten. Geef hem dan bijvoorbeeld een goed boek, of een tijdschriftenbon!

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.