Op zoek naar leuke Vaderdag cadeau tips? Bekijk hieronder meer over de allerleukste Vaderdag cadeautips.
Vaderdag mag je natuurlijk niet overslaan. Er is immers maar één dag waarop we onze vader eens echt in het middelpunt kunnen zetten. Ben je daarom nog op zoek naar leuke tips en ideeën voor een leuk cadeau? Lees dan snel verder en ook jij hebt straks een leuk Vaderdag cadeau klaarliggen. Bekijk hieronder meer over Vaderdag cadeau tips, ook vind je enkele leuke tips terug en heb je de mogelijkheid om een mooi Vaderdag cadeau te bestellen. Heel veel plezier met het vinden van een mooi cadeau voor Vaderdag.

Bekijk hier meer over een Vaderdag cadeau >>

Vaderdag cadeau tips

  • Tip 1. Sleutelhanger

Raakt hij wel eens zijn sleutels kwijt? Het kan ons allemaal overkomen, dat klopt. Daarom is een sleutelhanger altijd een leuk cadeau om aan papa te geven. Hiervoor zijn daarom verschillende mogelijkheden.

Je koopt een leuke sleutelhanger.
Een sleutelhanger waar je een leuke foto in kan plaatsen van jou en je vader
Je gaat zelf aan de slag en maakt een sleutelhanger voor Vaderdag

Het is een cadeau waar je vader altijd iets aan heeft. Misschien had hij nog helemaal geen sleutelhanger en zal hij zijn bos nu niet meer kwijtraken. Of die oude kan best wel eens plaats maken voor een nieuwe variant! (Vaderdag cadeau tips informatie)

Tip 2. Een sleutelrek

Dan moeten de sleutels natuurlijk nog wel op eenzelfde plaats liggen. Ook daarvoor zijn natuurlijk leuke sleutelrekjes te koop. Of ga je zelf aan de slag? Ook dat is mogelijk. het enige wat je nodig hebt is verf, een plankje spijkers en/of een nieuwe tennisbal. Er zijn namelijk twee mogelijkheden te bedenken. De eerste optie is om gewoon de spijkers in het plankje te slaan, zodat de sleutels hieraan kunnen hangen. Een andere mogelijkheid is echter om een tennisbal open te snijden en deze aan het plankje te bevestigen. Het mondje wat je zojuist hebt gemaakt is de plaats waar de sleutels in hangen. Vervolgens kan je het houten plankje en de bal versieren met verf. Goed laten drogen en leuk inpakken voor Vaderdag!

Tip 3. Een mok voor papa

Zelf een tekening erop maken met porselein stiften, laten bedrukken met een foto van jullie allemaal of een mooie variant vanuit de winkel? Een mok (bijvoorbeeld een mok met foto) valt altijd in de smaak.

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.