Een Vaderdag cadeau maken? Maak een geweldig Vaderdag cadeau! Bijvoorbeeld een mooie mok met foto, een badjas met naam of een prachtige sleutelhanger met foto. 
Een dag in het jaar mag je jouw vader helemaal in het zonnetje zetten. Ja, we hebben het natuurlijk over Vaderdag. Maak het daarom speciaal en uniek door zelf een cadeautje te maken voor jouw papa. Om je alvast op weg te helpen, hebben wij een aantal leuke knutsel ideeën bij elkaar gezet. Maak hier dus zeker gebruik van en maak ook iets moois voor Vaderdag. Bekijk hieronder meer informatie over het kopen van een Vaderdag cadeau maar ook over een Vaderdag cadeau maken. Heel veel plezier met het maken en het uitzoeken van een ontzettend leuk cadeau.

Je zou kunnen denken aan een prachtige mok met foto, een mooie handdoek met naam, een badjas met naam, een mooie tekst op een tegeltje of een ander gepersonaliseerd product. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau.

Bekijk hier alles over het maken van een Vaderdag cadeau >>

Vaderdag cadeau maken:

Een stropdas voor papa.

Is jouw vader ook zo’n stoere man? Koop dan een stropdas of maak er zelf een van stof. Het enige wat je nu nog nodig hebt is het volgende. Denk bijvoorbeeld aan verf, kwasten, textielstiften of naaigaren en stof. Want met deze hulpmiddelen kan je alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden.

  • Knip figuren uit het stof en naai deze op de stropdas
  • Schrijf een gedicht voor papa op deze stropdas
  • Teken iets moois voor jouw vader op deze stropdas

Zo zijn er natuurlijk heel veel mogelijkheden die je kan gebruiken om deze stropdas geheel te versieren voor jou vader. Pak het vervolgens leuk in en geef dit knutselwerk op Vaderdag.

Is jouw vader ook vaak zijn sleutels kwijt?

Waar zijn de huissleutels gebleven? Heb je misschien ergens de auto sleutels gezien? Misschien heb je deze vraag wel eens gehoord. We raken immers allemaal wel eens onze sleutels kwijt. Hoog tijd om hier iets aan te doen. Het enige wat jij nodig hebt is een houten plakje, verf, kwasten en een paar haakjes of spijkers en een hamer. Als eerst sla je een aantal spijkers in het hout, want hieraan kunnen straks de sleutels hangen.

Daarna versier je het plankje op je allermooist en laat het tenslotte goed drogen. Misschien maak je er alvast een sleutelhanger bij die goed op de haakjes kan hangen en je hebt een leuk Vaderdag cadeau gemaakt.

Maak daarom ook jouw vader blij met een eigen gemaakt cadeau!

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.