Samen met je peuter knutselen voor vaderdag! Wat zullen we dit jaar voor papa maken? Bekijk hieronder nog veel meer informatie over het kopen van een Vaderdag cadeau, knutselen 2 jaar.
Vaderdag staat weer voor de deur! Dan is het altijd leuk om samen met je kinderen een mooi cadeau voor hem te knutselen. Als je op het internet gaat zoeken naar knutselideeƫn, kom je al gauw dingen tegen die er heel leuk uitzien, maar nog veel te moeilijk zijn voor een kindje van 2 of 3 jaar oud. Daarom bespreken wij hieronder een paar cadeautjes die je gemakkelijk samen met je peuter in elkaar kunt knutselen en die voor kindjes van 2 of 3 jaar ook leuk zijn om te maken. Kom hieronder meer te weten over een Vaderdag cadeau knutselen 2 jaar. Veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Bekijk hier meer over Vaderdag cadeaus, ook namens een 2 jarigeĀ >>

Vaderdag cadeau knutselen 2 jaar:

  • Papa, jij bent een kei!

Willen jullie de beste vader van de wereld laten weten dat hij jullie rots in de branding is? Laat je peuter dan een mooie kei uitzoeken en beschilderen voor papa. Je kunt er een kaartje bij doen waarop staat: ‘Papa, jij bent een kei!’

  • Die speciale foto in een extra bijzonder lijstje.

Ook voor een vader vliegt soms de tijd. Voor je het weet zijn de kinderen alweer groot! Geef daarom een foto van een mooie herinnering. Je kunt je kindje het lijstje laten versieren door erop te schilderen, stickers te plakken of door er kleine dingen op te plakken zoals schelpen en veren.

  • Niet storen a.u.b.

Ook vaders hebben soms behoefte aan een momentje voor zichzelf. Voor een vader die af en toe eens lekker uit wil slapen (welke vader wil dat niet?), kunnen jullie een hanger maken voor aan zijn deur met twee zijden. Op de ene kant kun je zoiets schrijven als ‘Kom maar binnen, ik ben wakker!’ en op de andere kant schrijf je dan bijvoorbeeld ‘Niet storen, papa slaapt!’. Je peuter kan op elke kant een mooie tekening maken, bijvoorbeeld van een slapende papa.

Zelf een tip voor deze pagina? Vul dan hieronder het formulier in voor meer informatie. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi Vaderdag cadeau!

We wensen jullie veel knutselplezier en nog een fijne Vaderdag!

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.