De allereerste Vaderdag: zo ga je er mee om!
Wanneer je samen een kindje hebt gekregen verandert er veel. Je maakt je druk om de baby, werkt veel, maar je moet natuurlijk niet vergeten dat je ook vader en moeder bent geworden. De eerste Vaderdag is dan ook voor velen een bijzonder moment dat gekoesterd moet worden. In dit artikel lees je leuke tips voor de eerste Vaderdag! Bekijk hieronder meer informatie over een Vaderdag cadeau eerste, leuke tips voor het kopen van een mooi Vaderdag cadeau en meer ontzettend originele tips! Veel plezier met het vinden van een Vaderdag cadeau!

Door op één van de blauwe links te klikken op deze pagina heb je de mogelijkheid om een uniek Vaderdag cadeau te bestellen, bijvoorbeeld met een mooie foto van zoon en vader of dochter en vader. Veel plezier!

Bekijk hier meer over een Vaderdag cadeau voor de eerste keer >>

Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi Vaderdag cadeau!

Vaderdag cadeau eerste:

Iets kopen voor Vaderdag
Je kunt natuurlijk iets kopen voor de jonge vader, maar dit is wel iets minder persoonlijk. Je kunt een activiteit voor hem kopen wat hij erg leuk vindt, zoals karten, een kookworkshop of zelfs skydiven. Het zal voor hem ook een leuke opluchting zijn tussen alle drukte van het opvoeden van een kind door. Zorg er wel voor dat je iets koopt dat hij ook echt leuk vindt.

Een cadeautje met de baby
Het is natuurlijk -zeker voor later- erg leuk om iets te maken of te geven wat met de baby te maken heeft. Veel mensen laten de handen en voetjes van de baby afdrukken in gips. Erg leuk om te maken, leuker om te krijgen en nog leuker om later terug te kijken. Verder kan je ook bijvoorbeeld een fotoboek maken met de baby en alle leuke dingen die hij of zij al met papa mee heeft gemaakt.

Samen iets doen

Vaderdag valt altijd in juni, en dan is het meestal vrij lekker weer. Je kunt er dus prima op uit samen om wat leuks te doen! En dit hoeft helemaal niet te kosten. Het voldoet al om een eindje te gaan wandelen. Er zijn ook andere leuke (en goedkope) plekken om heen te gaan:

  1. De speeltuin. Het kindje kan waarschijnlijk nog niet zelfstandig spelen, maar kan wel onder jullie begeleiding van de glijbaan of langzaam schommelen.
  2. Naar de kinderboerderij. Erg leuk om samen de eendjes te voeren of langs alle boerderijdieren te lopen.

De meest originele geschenken zijn te vinden bij de online cadeauspecialist, genaamd PrachtigKado.nl.

Welke cadeaus zijn trouwens nog meer leuke voor Vaderdag? Hierbij kan je denken aan:

Dit worden ook wel persoonlijke cadeaus genoemd welke ontzettend leuk om te geven zijn voor Vaderdag maar ook voor vele andere gelegenheden. Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau voor Vaderdag.

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.