Ook met een baby een Vaderdag cadeau! Wat is leuk om te geven?
Het allereerste kindje is nog maar een baby. Moet en kan je dan Vaderdag eigenlijk wel vieren? Ja! Natuurlijk is dat mogelijk. Beter zelfs, waarom zou je het niet doen? Ook de kleine kan een bijdragen aan een onvergetelijke Vaderdag met het gehele gezin. Hoe je dat precies aanpakt gaan we jouw vertellen. Bekijk hieronder meer informatie over een Vaderdag cadeau namens de baby, wat is leuk en wat is er allemaal mogelijk?

Klik op één van de afbeeldingen of links om een mooi Vaderdag cadeau baby te maken, te bestellen en te laten bezorgen! Veel plezier met het geven en eventueel met het maken van een mooi Vaderdag cadeau!

Bekijk hier de Vaderdag cadeaus namens een baby >>

Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi Vaderdag cadeau!

Rompertje laten bedrukken

Misschien ben je het al eens tegen gekomen en anders wordt het hoog tijd om hier kennis mee te maken. Want je kan gewoon een rompertje laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan de volgende ideeën.

  • Een rompertje met tekst (lees hier meer over een rompertje bedrukken)
  • Een rompertje met een foto erop afgebeeld
  • Een rompertje met daarop een spreuk

Ga lekker onderuit zitten en kies bijvoorbeeld een leuke familiefoto. Of misschien maak je wel een eigen gedicht dat je erop laat afdrukken. Doe het uiteindelijk aan bij de baby en de jonge vader heeft een mooie cadeau op Vaderdag.

Vaderdag cadeau baby, meer info:

Een schilderij voor papa

Ook de baby kan een handje bijdragen wanneer je een schilderij voor papa maakt. Denk bijvoorbeeld aan het idee waarbij er een handafdruk of voetafdruk op wordt gemaakt. Alleen al door een beetje verf op het handje te toen en er vervolgens een afdruk van te maken creëert je een leuk schilderij. Een mooie decoratie voor Vaderdag om op te kunnen hangen.

Fotogeschenken

Een mooie foto van de baby. Je kan er tegenwoordig van alles mee doen. Laat het bijvoorbeeld afdrukken op een van de volgende cadeaumogelijkheden.

  • Op een mok (lees hier meer over een mok bedrukken)
  • Op een schilderij
  • Doe het in een fotolijstje
  • In een sleutelhanger (lees hier meer over een sleutelhanger met foto)
  • Op een kussen (lees hier meer over een kussensloop bedrukken)

Zo zijn er waarschijnlijk nog veel meer mogelijkheden waarbij je een leuke foto kan gebruiken. Ga dus lekker aan de slag en maak met de baby een mooi cadeau voor Vaderdag.

Bekijk hier meer over een Vaderdag cadeau >>

Bekijk de meest originele geschenken bij de specialist: PrachtigKado.nl.

Welke cadeaus zijn trouwens nog meer leuke voor Vaderdag? Hierbij kan je denken aan:

Dit worden ook wel persoonlijke cadeaus genoemd welke ontzettend leuk om te geven zijn voor Vaderdag maar ook voor vele andere gelegenheden. Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau voor Vaderdag.

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.