Vaderdag cadeau voor jaar 1, welke cadeaus zijn allemaal leuk? Bekijk de allerleukste cadeaus voor Vaderdag hieronder!
Ook de allereerste Vaderdag voor iedere papa moet worden gevierd. Heb je dus nog geen plannen maar wil je wel graag iets doen? Lees dan snel verder en ook jij heb straks een leuk Vaderdag cadeau voor het allereerste jaar dat hij vader is. Wil je direct de mooiste cadeaus voor Vaderdag 1 jaar bekijken dan kan je op één van de blauwe links of plaatjes klikken. Heel veel plezier met het geven van een origineel Vaderdag cadeau 1 jaar!

Door hieronder meer informatie in te winnen kan je wat gemakkelijker een mooi Vaderdag cadeau 1 jaar bestellen. Heb je zelf een goede tip toe te voegen aan deze pagina dan kan je hieronder het formulier invullen. Veel leesplezier toegewenst!

Bekijk hier de Vaderdag cadeaus voor 1 jaar >>

Enkele andere leuke cadeautips voor dit onderwerp zouden kunnen zijn:

Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi Vaderdag cadeau!

Kunstwerken van verf

Met verf kan je de mooiste kunstwerken maken. Dat is immers niet onbekend en er wordt al een lange tijd gebruik van gemaakt. Ook voor Vaderdag kan je dit toepassen. Door samen te werken met de baby kan je samen een schitterend schilderij maken. Het enige wat je nodig hebt is een doek, verf in een kleur naar wens en kwasten. Het leukste is namelijk om een afdruk te maken van een van de volgende dingen.

  • Een voetafdruk
  • Een handafdruk
  • Een vingerafdruk

Het is een idee dat voor vrijwel iedere leeftijd leuk is om te gebruiken. Want zo’n afdruk laat als niets anders zien hoe het leven verloopt. Het is daarom ook een aanrader om er zelf aan mee te doen waardoor zowel de baby als de moeder een afdruk plaatst. Een andere mogelijkheid is alleen de baby een afdruk van de voet en hand te plaatsen.

  • Een fotolijstje voor papa.

Ook met foto’s kan je de leukste cadeaus maken voor de allereerste Vaderdag. Denk er bijvoorbeeld eens over na om de baby eerst de p vast te laten houden en er dan een foto van te maken. Maak meerdere foto’s hiervan, zodat de twee mooiste kan gebruiken. Hierna laat je het ook de A vasthouden en maakt een aantal leuke foto’s. Misschien had je het al door. Want van deze twee letters kan je het woord PAPA maken. Vier mooie foto’s naast elkaar van het jonge kindje met dit schitterende gebaar. Doe het in een mooie fotolijst en geeft het cadeau op Vaderdag.

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.