Elk jaar is het weer een feest, Vaderdag! De dag om je vader eens feestelijk te verassen en in het zonnetje te zetten. Koop een mooie bos bloemen, een parfum of iets lekkers. Voor de kids is het natuurlijk extra leuk om iets speciaals voor papa te knutselen. Maar wat? Hier zijn een aantal leuke en eenvoudige knutselideeën waarmee je elke vader een plezier doet. Want wat is er nu leuker van een zelf gemaakt cadeau van je kinderen te krijgen. Kom hieronder meer te weten over een cadeau voor Vaderdag knutselen. Veel plezier met het vinden en eventueel met het maken van een mooi Vaderdag cadeau.

Bekijk hier meer over een cadeau voor Vaderdag >>

Enkele andere leuke cadeautips voor dit onderwerp zouden kunnen zijn:

Cadeau voor Vaderdag knutselen:

  • Fotolijstje

Heb je een mooie foto die zeker voor Vaderdag ingelijst mag worden? Dan is het leuk om samen met de kinderen fotolijstjes te knutselen en schilderen. Koop een eenvoudig fotolijstje van hout en knutselen spullen voor op de lijst. Verf de lijst bijvoorbeeld in een mooie kleur of maak gebruik van glitter en pailletten om de lijst nog mooier te maken.

  • Supervadermok

Hierdoor wordt zit je vader elke dag met een glimlach aan tafel. Koop een simpele mok, porseleinverf of porseleinstiften. Schrijf superpapa op de mok en laat de kinderen de mok verder versieren. (Lees hier meer over een mok bedrukken)

  • Onderzetters

Een hele simpele manier van een knutselproject voor Vaderdag zijn onderzetters versieren. Koop eenvoudige onderzetters en laat de creativiteit van de kinderen volledig losgaan op deze onderzetters. Zo heb je een bijzondere set onderzetters. (Lees hier meer over onderzetters bedrukken)

  • Fotocadeaus

Je kun ook online aan de slag met een knutselproject. Laat leuke foto’s van de kinderen afdrukken op bijvoorbeeld t-shirts, muismatten, kopjes of zelfs taart. Een online manier van knutselen. (Lees hier meer over een fotocadeau)

Verras je vader feestelijk met Vaderdag met zelf geknutselde cadeaus. Van mooie tekeningen speciaal voor Vaderdag tot zelfgemaakte superpapa mokken. Niet is leuker dan zelfgemaakte cadeaus te krijgen voor deze dag, niets is persoonlijker of origineler dan dit. Het maakt niet uit of je kind of volwassen ben, doe eens gek en knutsel dit jaar een cadeau voor je vader.

Bekijk hier de fotocadeaus als Vaderdag cadeau >>

Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi Vaderdag cadeau!

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.