Vaderdag cadeau voor een zestiger. Een cadeau Vaderdag 60 jaar nodig? Wat is leuk en wat is er allemaal mogelijk binnen een bepaald budget? Sigaren. Daarmee zat je 30 jaar terug gebeiteld als cadeau op Vaderdag. Intussen zijn we gelukkig beter geïnformeerd en weten we welke schadelijke gevolgen tabak heeft op ons aller gezondheid. Vaders van zestig en meer zijn ook niet meer die oude knorren van weleer, die met een pijp of een sigaar, de volledige woonkamer in een, met rook gevulde, stinkende leefruimte veranderden.

Van plan om een mooi cadeau te bestellen? Klik dan op één van onderstaande links om de mooiste Vaderdag cadeaus te bekijken met een persoonlijk tintje!

Bekijk hier meer over Vaderdag cadeaus voor iemand die 60 jaar is >>

In onze moderne wereld zijn deze mannen dikwijls nog met een actieve loopbaan bezig en hebben plannen om in de nabije toekomst van alle geneugten, die het leven hen nog kan bieden, te genieten. Hun ouderdom heeft ze wel geleerd om te genieten van de simpelere dingen zoals een lekkere wijn of een biertje uit grote aanbod van speciale brouwsels op de markt. De één houdt van wat meer rust terwijl de andere geen moment kan stil zitten. Makkelijk wordt het kiezen van een cadeau als vader een hobby heeft.

Een visser zal immers nooit genoeg vistuig hebben of wil ook die laatste nieuwe snufjes nog wel eens proberen om die dikke karper te verschalken. De tuinier onder hun zal wat blij zijn met die nieuwe elektrische snoeitang, automatische poter of een lichtere haagschaar. De doe-het-zelver is steeds te plezieren met een die verstekzaag die hij al zo lang wou, maar waarvan hij de aankoop steeds uitstelde.

Enkele andere leuke cadeautips voor dit onderwerp zouden kunnen zijn:

Cadeau Vaderdag 60 jaar:

Eén ding hebben echter alle vaders gelijk. Cadeautjes zijn leuk, maar de liefde en genegenheid die ze krijgen van hun kinderen en kleinkinderen zal zelfs de meest norse onder hun veranderen in een knuffelbeer. Een uitstap naar zee, waar vaders de kans krijgen om als vanouds, nauwlettend over hun kroost te waken zal zeker leuke herinneringen nalaten.

En waarom geen gezellig etentje op restaurant. Intussen kunnen ze languit verhalen over de tijd die zij hebben meegemaakt.
Vaders van zestig zijn wijze mannen. Ze hebben genoeg geleefd om te genieten van zelfs de kleinste geste, als ze maar uit het hart komt. Bijvoorbeeld een mooie mok met foto, een prachtige badjas met naam of een ander mooi fotocadeau doet het ontzettend goed!

Bekijk hier meer over een Vaderdag cadeau >>

Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi Vaderdag cadeau!

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.