Cadeau voor de allereerste Vaderdag!
De allereerste Vaderdag moet natuurlijk ook worden gevierd. Zet deze dus zeker in de agenda en verwen de jonge vader met een leuk cadeau. Echter wat kan je dan allemaal geven? Wij bieden leuke ideeën en tips om de nieuwe papa in het zonnetje te zetten. Bekijk hieronder een mooi cadeau voor eerste Vaderdag.

Met een foto kom je overal.

Een foto van de baby of juist van een gedenkwaardig moment. Het is misschien even zoeken maar het is de moeite meer dan waard. Hoogstwaarschijnlijk zal de keuze ook niet even gemakkelijk zijn. Want er zijn alvast een aantal foto’s die het liefst allemaal worden gebruikt.

Echter wat je hiermee kan is nog veel leuker. Dus als je eenmaal de juiste foto hebt, wordt het een stuk eenvoudiger. Denk maar eens aan de volgende cadeau ideeën voor de jonge vader die je hiermee maakt.

Bekijk hier meer over een eerste Vaderdag cadeau >>

Enkele andere leuke cadeautips voor dit onderwerp zouden kunnen zijn:

Cadeau voor eerste Vaderdag, enkele voorbeelden:

  • Een foto op een kussen laten drukken
  • Een fotolijstje kopen waarin je de foto plaatst
  • Een schilderij laten drukken
  • Een mok laten bedrukken met daarop de foto die jij hebt gekozen (Cadeau voor eerste Vaderdag tip)
  • Er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden. Want wat dacht je van een foto in een sleutelhanger. Het zijn allemaal leuke cadeaus waar de jonge vader echt iets aan heeft. Want je kan natuurlijk ook een geheel nieuwe foto maken en voor dit cadeau gebruiken.

Een gedicht of mooie tekst voor Vaderdag?

Maak zelf een gedicht voor de jonge vader. Ook hiervoor zijn verschillende mogelijkheden gemaakt. Je kan bijvoorbeeld de tekst op een tegeltje laten drukken (tegeltje maken) of een rompertje van de baby hiermee versieren.

Een cadeau van de baby.

Ook de jonge baby kan een kleine bijdrage leveren aan Vaderdag. Denk bijvoorbeeld aan een vingerafdruk, handafdruk of voetafdruk op een stuk vel. Zodat je er een schilderij van kan maken die je op Vaderdag cadeau geeft.

Maak dus zeker gebruik van deze cadeau tips voor de allereerste Vaderdag.

Bekijk hier de allerleukste Vaderdag cadeaus >>

Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi Vaderdag cadeau!

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.